Ervaar het OV

15 februari 2018, van 14:00 tot 15:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder organiseert een inloop bijeenkomst voor senioren die vragen hebben over reizen met het openbaar vervoer en de OV chipkaart. De bijeenkomsten worden in samenwerking met het Openbaar Vervoer georganiseerd in opdracht van de provincie.

OV-chipkaart

Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig.

Voor senioren is het soms lastig is om hier mee om te gaan. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij

Vragen stellen

De OV-ambassadeurs geven graag antwoord op deze vragen en advies op maat over het reizen met de bus of trein. Ook kunnen de ambassadeurs senioren stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe zij hun reis kunnen plannen. Tevens is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, Harmen Visserplein 5 te Emmeloord. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.