Financier je eigen onderneming

4 februari 2019, van 16:00 tot 18:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Maandag 4 februari, vanaf 16.00 uur, geeft financieringsdeskundige Willy Feikens vrijblijvend antwoord op alle vragen die kunnen spelen bij het financieren van bedrijfskosten.

Je hebt geld nodig om je bedrijf te laten groeien, te ontwikkelen of te moderniseren. Je wilt investeren om betere resultaten te behalen. En: je weet dat geldverstrekkers de benodigde financiering niet zo makkelijk geven.

Een nieuwe machine, automatisering, meer winst – het kost allemaal geld. Geld dat een ondernemer vaak moet lenen. En dan komen de vragen: Wat vindt een financier nu eigenlijk belangrijk? Hoe maak ik een financiële onderbouwing? Ga ik niet teveel rente betalen? Welke financieringsvorm is geschikt voor mijn bedrijf?

Op maandag 4 februari tussen 16.00 en 18.00 uur is er een kosteloos financieel spreekuur voor ondernemers in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Financieringsdeskundige Willy Feikens, specialist in het vertalen van de financieringsvraag naar een goed plan, is aanwezig en geeft vrijblijvend antwoord op alle vragen die kunnen spelen bij het financieren van bedrijfskosten.