Financier je eigen onderneming

11 maart 2019, van 19:00 tot 20:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Financieringsdeskundige Willy Feikens geeft maandelijks vrijblijvend antwoord op alle vragen die kunnen spelen bij het financieren van bedrijfskosten.

Je hebt geld nodig om je bedrijf te laten groeien, te ontwikkelen of te moderniseren. Je wilt investeren om betere resultaten te behalen. En: je weet dat geldverstrekkers de benodigde financiering niet zo makkelijk geven.

Een nieuwe machine, automatisering, meer winst – het kost allemaal geld. Geld dat een ondernemer vaak moet lenen. En dan komen de vragen: Wat vindt een financier nu eigenlijk belangrijk? Hoe maak ik een financiële onderbouwing? Ga ik niet teveel rente betalen? Welke financieringsvorm is geschikt voor mijn bedrijf?

Tussen 19.00 en 20.00 uur is er een kosteloos financieel spreekuur voor ondernemers in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Financieringsdeskundige Willy Feikens, specialist in het vertalen van de financieringsvraag naar een goed plan, is aanwezig en geeft vrijblijvend antwoord op alle vragen die kunnen spelen bij het financieren van bedrijfskosten.