Financieel spreekuur

6 december 2021, van 14:00 tot 15:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis

Heb je moeite, net als veel anderen, om iedere maand rond te komen en je rekeningen op tijd te betalen? Of heb je nu nog geen financiële problemen, maar als je aan de toekomst denkt als de AOW/pensioenleeftijd nadert, hoe moet het dan allemaal? Kom dan naar het Financieel spreekuur

Het kan een hele stap zijn om met een (dreigend) financieel probleem hulp te vragen. Blijf niet rondlopen met vragen, maar kom naar het gratis spreekuur. Stichting Hulp en Steun wil mensen voorlichting en advies geven, zodat men een goed financieel inzicht krijgt.
Hulp en Steun wil zich sterk maken om mensen op een laagdrempelige manier te helpen en daarom is er één keer per maand een gratis inloopspreekuur in FlevoMeer Bibliotheek Urk. Je kunt daarbij gewoon binnenlopen met allerlei financiële kwesties. Een afspraak maken is niet nodig! Wacht niet tot het laatste moment met je vraag. Voorkomen is beter dan genezen.

Het financieel spreekuur Urk is een samenwerking van Stichting Hulp en Steun en FlevoMeer Bibliotheek.
Om te voorkomen dat er een wachtrij ontstaat, vragen we om je telefonisch aan te melden op 088 008 0770 of van tevoren bij de balie in de bibliotheek.