"Op naar de 100" gezond en vitaal ouder worden

14 november 2017, van 19:00 tot 20:30 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Hoe kan voeding u helpen bij Gezond en vitaal oud(er) worden? Lian Steijn, gewichtsconsulente bij Perfect Balance for You is dan gastspreekster in de bibliotheek. De lezing is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de invloed van voeding en beweging op de gezondheid.

Lian Steijn zal op boeiende wijze diverse aandoeningen onder de loep nemen, die zich kunnen aandienen bij het ouder worden en vertellen over de invloed van voeding en beweging op de meest voorkomende klachten. Tijdens deze avond worden o.a. onderwerpen als osteoporose, hoog cholesterol, artrose, diabetes, oedeem, obstipatie en hoge bloeddruk besproken.  Met een aangepaste leefstijl kunnen klachten beperkt of zelfs voorkomen worden. Tijdens de lezing op dinsdag 14 november zal zij direct toepasbare ideeën en dagmenu’s aanreiken.

De lezing in de bibliotheek duurt van 19.15 tot 20.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.