Goede doelen café

20 april 2018, van 14:00 tot 18:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: vrije entree

Op Urk wordt veel gedaan voor diverse goede doelen. FlevoMeer Bibliotheek Urk leent haar leescafé uit aan één van de goede doelen voor een middag.

Opbrengst naar het goede doel

De betrokken vereniging of stichting verzorgt lekkernijen als taart, koek of broodjes en gebruikt de ruimte om informatie te geven over het doel dat zij steunt en daarnaast kunnen nog artikelen verkocht worden. De opbrengst gaat naar het goede doel. Het Goede doelen café is van 14.00-18.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Urk.

Stichting Bonisa Zending

Op 22 maart 1974 werd Stichting Bonisa Zending opgericht. Er waren diverse contacten met zendingswerkers in een aantal landen. De weg werd steeds meer geleid naar China, waar Bonisa nog steeds actief is. De Bonisa Zending is een interkerkelijke stichting. Bestuursleden zijn uit verschillende kerken van de Gereformeerde Gezindte afkomstig. Bonisa is bewogen met de nood van christenen in China en andere landen. Zij vraagt uw steun voor de zendingsprojecten.

Tijdens het Goede doelen café is er informatie te krijgen over het werk van de stichting en zullen zelfgemaakte artikelen te koop zijn. Ook is er koffie met taart te koop. Voor de kinderen is er de gelegenheid om een Chinese hoed te maken of te kleuren en ze krijgen ranja met wat lekkers. De kinderactiviteit is vanaf 15.00 uur.

Het Goede doelen café is vrij toegankelijk en begint om 14.00 uur, FlevoMeer Bibliotheek Urk, Singel 9b, 8321 GT Urk.