Goede doelen café

29 maart 2019, van 15:00 tot 18:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: vrije entree

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op Urk wordt veel gedaan voor diverse goede doelen. FlevoMeer Bibliotheek Urk leent haar leescafé uit aan één van de goede doelen voor een middag.

Opbrengst naar het goede doel

De betrokken vereniging of stichting verzorgt lekkernijen als taart, koek of broodjes en gebruikt de ruimte om informatie te geven over het doel dat zij steunt en daarnaast kunnen nog artikelen verkocht worden. De opbrengst gaat naar het goede doel. Het Goede doelen café is van 15.00-18.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Urk.

Stichting Bonisa Zending

In 1974 werd Stichting Bonisa Zending opgericht en bestaat dit jaar dus 45 jaar. Er waren diverse contacten met zendingswerkers in een aantal landen. De weg werd steeds meer geleid naar China, waar Bonisa nog steeds actief is. De Bonisa Zending is een interkerkelijke stichting. Bestuursleden zijn uit verschillende kerken van de Gereformeerde Gezindte afkomstig. Bonisa is bewogen met de nood van christenen in China en andere landen. Zij vraagt uw steun voor de zendingsprojecten, zoals (bijbel)scholen, weeshuizen, tehuizen met gehandicapten en de arme bergbewoners.

Tijdens het Goede doelen café is er informatie te krijgen over het werk van de stichting en zullen er zelfgemaakte artikelen, koek en stoofperen te koop zijn. Ook is er koffie en thee met gebak te koop.

De kinderen kunnen sjoelen voor een euro inclusief drinken en wat lekkers.

Het Goede doelen café is vrij toegankelijk en begint om 15.00 uur, FlevoMeer Bibliotheek Urk, Singel 9b, 8321 GT Urk.