Google Maps, hoe gebruik je dat?

2 september 2019, van 14:00 tot 15:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

U bent een dagje op stap in een andere stad en bent op zoek naar een bepaalde winkel, plein, straat of restaurant. Een handig hulpmiddel hiervoor is de app Google Maps. Op uw smartphone ziet u dan precies hoe u er kunt komen.

Tijdens deze informatiemiddag krijgt u van de vrijwilligers van SeniorWeb uitleg over hoe de app Google Maps nu precies werkt en waarvoor u deze app allemaal kunt gebruiken. Neem uw eigen smartphone mee zodat u meteen zelf aan de slag kunt.

Leer nieuwe digitale vaardigheden

Vandaag de dag gebeurt er steeds meer digitaal. E-mails vervangen geschreven brieven, we fotograferen met onze smartphones en ook op vakantie of tijdens het fietsen is onze telefoon nooit ver weg. Om met deze ontwikkeling mee te gaan organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten in samenwerking met SeniorWeb verschillende informatiebijeenkomsten waarbij er ingegaan wordt op deze nieuwe digitale vaardigheden. Denk hierbij aan apps voor fietsknooppunten en digitale nalatenschap.