Help de politie en burgemeester

22 september 2021, van 14:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

Heb jij het in je om jezelf en anderen te beschermen en wil je alles leren over hackers en veilig internetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HackShield maakt van kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud Cyber Agents die zichzelf, hun omgeving en de gemeente kunnen beschermen tegen online gevaar. Bekijk de oproep van de burgemeester en politie in het filmpje hieronder.
Op woensdag 15 september is in jouw bibliotheek een inloopmiddag van 14:00 t/m 17:00 uur. Tijdens deze middag kan je Hackshield online spelen en een selfie maken met de jeugdagent mét auto!
Kan je niet komen maar wil je de gemeente wel helpen? Speel online mee en word Cyber Agent van de Noordoostpolder! Je kunt HackShield online spelen op www.joinhackshield.nl/gemeente/urk of download de app voor smartphone en tablet.