Muzikale onlinevoorstelling voor peuters en kleuters

18 juni 2021, van 10:00 tot 10:35 | online

Dikkie Dik en de taart

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?
‘Dikkie Dik en de taart'. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Over Joes

Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar twee solovoorstellingen Dikkie Dik en de taart en haar nieuwste voorstelling Bang Mannetje. Haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken. Samen met Dirk Scheele is ze te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert Joes evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

Hallo Boek!

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen. Dit in het kader van de Boekstartdag op zaterdag 19 juni. Tijdens de BoekStartdag worden allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom geheten in de FlevoMeer Bibliotheek vestigingen. Tot en met 9 juni kun je meedoen aan een toffe fotowedstrijd. De aantrekkelijke ‘Hallo Boek! programmering’ is in juni en juli gratis en online te volgen. Maak samen met jouw baby, peuter of kleuter (opnieuw) kennis met BoekStart en de Bibliotheek. Veel taalplezier toegewenst!

Deelnemen via Zoom

Deze online activiteit gaat via Zoom. Meld je aan en ontvang de link naar de activiteit. Hoe je Zoom moet downloaden en gebruiken vind je in deze bijlage.