Webinar: 10 Tips voor de leukste (kinder)foto’s met je smartphone

23 juni 2021, van 20:00 tot 21:00 | online

Kosten: gratis

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen.

Wat groeit je kind toch snel! Vliegensvlug ontwikkelt jouw kind zich van baby tot tiener. Voor je het weet is jouw peuter een volwassene persoon. Hoe leuk is het dan om die liefdevolle blik als baby, zijn ondeugende peuterstreek of bulderende schaterlach prachtig vastgelegd te hebben in een foto. Dan kun je (later) samen waardevolle momenten herbeleven.

Het fototoestel heb je tegenwoordig gewoon op zak; jouw mobiele telefoon! Maar hoe verander jij de dagelijkse smartphonekiekjes in toffe foto’s? Janou, auteur van het boek Smartphotos, geeft jou in dit webinar de tips die je nodig hebt om de mooiste momenten van jouw (klein-)kind optimaal in beeld te zetten.

Over Janou Zoet

Janou Zoet is fotograaf en specialist op het gebied van smartphone fotografie. Zij geeft jou de tools om de vele fotografiemogelijkheden uit jouw smartphone te halen. Zo gaan die scheve, te donkere en saaie ‘net niet’ plaatjes tot het verleden behoren. Met deze avond maak je de eerste stap naar toffe foto’s met je smartphone. Dit webinar zit boordevol inspirerende informatie over (kinder-)foto’s maken en bewerken met je mobiel. Meld je snel aan en ontvang de zoomlink.

Hallo Boek!

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen. Dit in het kader van de Boekstartdag op zaterdag 19 juni. Tijdens de BoekStartdag worden allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom geheten in de FlevoMeer Bibliotheek vestigingen. Tot en met 9 juni kun je meedoen aan een toffe fotowedstrijd. De aantrekkelijke ‘Hallo Boek! programmering’ is in juni en juli gratis en online te volgen. Maak samen met jouw baby, peuter of kleuter (opnieuw) kennis met BoekStart en de Bibliotheek. Veel taalplezier toegewenst!