Workshop Lees en begrijp de tekening van jouw kind!

6 juli 2021, van 20:00 tot 21:15 | online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen.

Wat wil jouw kind je eigenlijk zeggen door middel van een tekening? Weet je dat de ontwikkeling van jonge kinderen terug te zien is in tekeningen? Karlijn vertelt je over de betekenis van die krabbels, figuren en symbolen die jouw kind op papier zet.

Maakt jouw kind een cirkel met wat sprieten eraan wat een mensfiguur moet voorstellen? Als jij de zogenaamde koppoter van jouw zoon of dochter bestudeert tijdens of na de workshop, dan geeft dat weer hoe het met de ontwikkeling van jouw jonge kind gaat. Een kindertekening vertelt namelijk wat jouw kind wil laten zien, qua verhaal, symboliek en gevoel.

Karlijn neemt je graag mee in de wereld van kindertekeningen. Het is een interactieve workshop, dus houd de kindertekeningen bij de hand en leer jouw kind beter begrijpen! Heb je zelf een tekening van een kind waar je vragen over hebt, dan is het mogelijk om die naar Karlijn te mailen, dan neemt ze deze tekening zo mogelijk mee in haar presentatie. Dit mag voor maandag 28 juni naar karlijn@kinderenbeterbegrijpen.nl

Hallo Boek!

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen. Dit in het kader van de Boekstartdag op zaterdag 19 juni. Tijdens de BoekStartdag worden allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom geheten in de FlevoMeer Bibliotheek vestigingen. Tot en met 9 juni kun je meedoen aan een toffe fotowedstrijd. De aantrekkelijke ‘Hallo Boek! programmering’ is in juni en juli gratis en online te volgen. Maak samen met jouw baby, peuter of kleuter (opnieuw) kennis met BoekStart en de Bibliotheek. Veel taalplezier toegewenst!

Deelnemen via Zoom

Deze online activiteit gaat via Zoom. Meld je aan en ontvang de link naar de activiteit. Hoe je Zoom moet downloaden en gebruiken vind je in deze bijlage.