Plezierige Prentenboek Peuterles

29 juni 2021, van 10:00 tot 10:30 | online

Kosten: gratis

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen.

Samen op zoek naar de leeuw en de beer, rijden langs lange wegen of dansen als een olifant in een vazenwinkel…
Tijdens deze online peuter les duiken we, aan de hand van een mooi prentenboek, de wereld van fantasie in en beleven we de mooiste avonturen.
De peuter les is reuze interactief en gezellig. Vindt jouw peuter het fijner om alleen maar te kijken? Ook dat is helemaal oké!

De dames van Zingen & Zo geloven dat iedereen kan spelen. Het maakt niet uit of je 2 of 82 bent. Zij maken een gaaf feestje van hun workshops. Allian en Elske prikkelen mensen, groot en klein, om de creativiteit en het plezier van spelen in zichzelf te vinden.

Tijdens deze ‘les’ worden jullie uitgenodigd om spullen uit je eigen huis te gebruiken. Een prentenboek wordt een levende ervaring met dansen, zingen en heel veel pret. Deze peuter les is absoluut qualitytime voor jou en je (oppas/klein/pleeg) kind!
Taal is enorm breed. Deze les vol beleving draagt bij aan de taalontwikkeling, sociale ontwikkeling en motorische ontwikkeling van jouw kind.

Hallo Boek!

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen. Dit in het kader van de Boekstartdag op zaterdag 19 juni. Tijdens de BoekStartdag worden allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom geheten in de FlevoMeer Bibliotheek vestigingen. Tot en met 9 juni kun je meedoen aan een toffe fotowedstrijd. De aantrekkelijke ‘Hallo Boek! programmering’ is in juni en juli gratis en online te volgen. Maak samen met jouw baby, peuter of kleuter (opnieuw) kennis met BoekStart en de Bibliotheek. Veel taalplezier toegewenst!

Deelnemen via Zoom

Deze online activiteit gaat via Zoom. Meld je aan en ontvang de link naar de activiteit. Hoe je Zoom moet downloaden en gebruiken vind je in deze bijlage.