Voorlezen met klassieke muziek

14 juli 2021, van 20:00 tot 21:00 | online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen.

Gun jij het je kind ook om even heerlijk weg te dromen, plezier te beleven en tegelijkertijd spelenderwijs met taal in aanraking te laten komen? Een combinatie van spannende verhalen, leuke prenten en mooie muziek? Dan is de workshop van Anouk echt iets voor jou. Zij is de enthousiaste specialist die boeken en klassieke muziek op een aangename wijze samenbrengt.

“Ieder kind verdient het om elke dag voorgelezen te worden” is de leus van Anouk Overman. Zij richtte De Voorleeshoek op omdat ze het belangrijk vindt dat kinderen in aanraking komen met mooie voorleesverhalen en nieuwe muziek leren kennen.
De Voorleeshoek is een warm, veilig en betrouwbaar hoekje van het internet. Een volmaakt zorgeloze omgeving waar jonge ouders zeker van kunnen zijn en kinderen op geen enkele manier overprikkeld worden. Met een bibliotheekpas krijg je toegang tot de basiscatalogus met voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek. Anouk vertelt je tijdens deze avond hoe jij als ouder de unieke verbinding tussen lezen en muziek tot leven kan brengen.

Hallo Boek!

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen. Dit in het kader van de Boekstartdag op zaterdag 19 juni. Tijdens de BoekStartdag worden allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom geheten in de FlevoMeer Bibliotheek vestigingen. Tot en met 9 juni kun je meedoen aan een toffe fotowedstrijd. De aantrekkelijke ‘Hallo Boek! programmering’ is in juni en juli gratis en online te volgen. Maak samen met jouw baby, peuter of kleuter (opnieuw) kennis met BoekStart en de Bibliotheek. Veel taalplezier toegewenst!

Deelnemen via Zoom

Deze online activiteit gaat via Zoom. Meld je aan en ontvang de link naar de activiteit. Hoe je Zoom moet downloaden en gebruiken vind je in deze bijlage.