Leer harp in spelen in een paar minuten!

15 maart 2019, van 17:00 tot 19:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Heb je altijd al de wens gehad om harp uit te willen proberen – dan is dit de kans om eindelijk eens je handen op dit magische instrument te zetten! De natuurlijke schoonheid van de harp eens te gaan verkennen.

Harpiste

Marije Vijselaar is harpiste van beroep, in haar lespraktijk komt zij vaak in aanraking met volwassenen van wie het ooit een droom is geweest om harp te spelen. Door allerlei factoren in de loop van het leven is het er niet van gekomen maar de kriebel of nieuwsgierigheid is altijd gebleven. Je bent nooit te jong om iets nieuws te leren!  

Workshop

In deze workshop maak je kennis met de harp, het is het instrument dat altijd tot de verbeelding spreekt. Marije legt kort uit over het ontstaan van de harp, maar uiteraard ook door te spelen. Daarna ga je zelf aan de slag, in een groepje van maximaal 5 mensen en aan het einde van de workshop speel je met z’n allen samen.

De workshop wordt gehouden in de FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, je bent van harte welkom aan te schuiven, harpen zullen tot je beschikking klaar staan, maar wil je zeker zijn van deelname dan is een plek reserveren aan te raden. Kies hieronder de tijd en reserveer je plek.