Inspiratietheater op het snijvlak van psychologie

6 december 2018, van 20:00 tot 22:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: € 12,00, Bibliotheekleden en leden HV € 10,00, jongeren € 5,00

Op 6 december a.s. houdt Perspectief de tweede van 4 inspirerende lezingen in het seizoen 2018-2019. Ditmaal is het de beurt aan Kirsten Benschop met haar theatersolo ‘Die ik ben’.

Kirsten Benschop

Kirsten Benschop brengt inspiratietheater op het snijvlak van psychologie, filosofie en spiritualiteit. Theater over het leven zelf. Grote onderwerpen maakt ze klein en brengt ze voelbaar dichtbij. Met weinig middelen en met intens spel weet Kirsten een sfeer op te roepen die mensen raakt, inspireert en in beweging brengt. Met muzikale begeleiding op gitaar en darboeka door Derk Groen. Kirsten wil vanuit haar visie een ander ‘perspectief’ creëren in de samenleving, geïnteresseerden ontmoeten en met hen in gesprek gaan rondom actuele thema’s. Kirsten Benschop zet met ‘Die ik ben’ een ijzersterke theatersolo neer waarin zij meer zichzelf is dan ooit. Verhalend, poëtisch, verstillend. Scherp en ontroerend, warm én humorvol.

Humanistisch Verbond

De lezing is een initiatief van het Humanistisch Verbond afdeling Noordoostpolder en wordt gehouden op donderdag 6 december a.s. van 20.00 tot 22.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, Harmen Visserplein 5, Emmeloord.
De toegang aan de deur bedraagt € 12,00. Bibliotheekleden en leden van het HV betalen € 10,00, jongeren € 5,00. Aanmelden vooraf via e-mail naar perspectief.nop@gmail.com wordt op prijs gesteld.