In balans na depressiviteit of burn-out

21 november 2019, van 14:00 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op vier donderdagen in oktober, november en december organiseert FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder samen met psychologe Dicky Meijer een inloopspreekuur voor mensen die na een depressie of burn-out weer in balans willen komen.

Dicky Meijer

Dicky Meijer, psycholoog en gecertificeerd coach Repairing Balance, coacht volwassenen die in hun jeugd te maken hebben gehad met ouders met psychiatrische problemen (KOPP) of met verslaafde ouders (KOV). Volwassenen die zijn opgegroeid met een ouder met deze problematiek hebben veel kans om zelf ook psychische problemen te krijgen. Denk aan depressiviteit, burn-out, angst- en paniek klachten of raken zelf verslaafd. Dicky is gespecialiseerd in KOPP en KOV omdat ze zelf een vergelijkbaar verleden heeft gehad. Dat helpt haar om zich goed in mensen met een KOPP en KOV verleden te verplaatsen.

Dicky werkt met de methode Repairing Balance van Berry Rijkers, de grondlegger. Meer informatie is te vinden op www.repairingbalance.nl.

Wil je meer weten over deze methode of heb je behoefte aan een gesprek hierover, dan ben je welkom op het inloopspreekuur. Deze wordt georganiseerd op donderdag 24 oktober, 7 november, 21 november en op 12 december van 14.00 uur tot 16.00 uur.