Infodag Moderne Media: introductie lezen van e-books

24 september 2021, van 16:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: Gratis

Digivaardigheid en computervaardigheid zijn onontbeerlijk in de digitale samenleving van nu. Vind je het lastig om helemaal up-to-date te blijven? En wil je graag tips om je digivaardigheid te verbeteren? Volg dan een demonstratie tijdens de infodag Moderne Media.

Tijdens deze introductie over het lezen van e-books krijg je uitleg over hoe je ze leent via de online Bibliotheek. Speciaal voor bibliotheekleden of voor iedereen die graag lid wil worden om e-books te gaan lezen.

Heb je inlogproblemen bij de online Bibliotheek? Dan staan wij vanaf 11.00 uur voor je klaar.

Over de Infodag

FlevoMeer Bibliotheek organiseert i.s.m. Seniorweb ieder seizoen cursussen, workshops en Digicafé’s om de digivaardigheid van senioren te bevorderen. Tijdens de Infodag Moderne Media op vrijdag 24 september worden deze cursussen en activiteiten gepresenteerd door Seniorweb. Heb je na de demonstraties nog vragen of heb je andere vragen voor Seniorweb, dan ben je van harte welkom. Tussen 11.00 en 17.00 uur zit er iemand van Seniorweb klaar om al je vragen te beantwoorden.

Op deze Infodag maak je kennis met het cursusaanbod op maat van Seniorweb. Zo weet je precies welke cursus of workshop het beste bij je past. Elk uur kun je een korte demonstratie volgen, zoals over het gebruik van een tablet, het lezen van e-boeken of het leren beeldbellen met kinderen en kleinkinderen. Voor elk van deze demonstraties moet je je vooraf aanmelden. Dit kan via onderstaande oranje knop of op het Serviceplein in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.