Infodag Moderne Media: introductie WhatsApp & beeldbellen

24 september 2021, van 14:00 tot 14:30 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: Gratis

Digivaardigheid en computervaardigheid zijn onontbeerlijk in de digitale samenleving van nu. Vind je het lastig om helemaal up-to-date te blijven? En wil je graag tips om je digivaardigheid te verbeteren? Volg dan een demonstratie tijdens de infodag Moderne Media.

Deze introductie is specifiek gericht op misschien wel de populairste toepassing van de smartphone: WhatsApp. WhatsApp was in eerste instantie bedoeld om op simpele wijze tekstberichten en foto's uit te wisselen. Inmiddels biedt WhatsApp ook mogelijkheden voor een telefoongesprek of beeldverbinding en dat zonder extra kosten.

Over de Infodag

FlevoMeer Bibliotheek organiseert i.s.m. Seniorweb ieder seizoen cursussen, workshops en Digicafé’s om de digivaardigheid van senioren te bevorderen. Tijdens de Infodag Moderne Media op vrijdag 24 september worden deze cursussen en activiteiten gepresenteerd door Seniorweb. Heb je na de demonstraties nog vragen of heb je andere vragen voor Seniorweb, dan ben je van harte welkom. Tussen 11.00 en 17.00 uur zit er iemand van Seniorweb klaar om al je vragen te beantwoorden.

Op deze Infodag maak je kennis met het cursusaanbod op maat van Seniorweb. Zo weet je precies welke cursus of workshop het beste bij je past. Elk uur kun je een korte demonstratie volgen, zoals over het gebruik van een tablet, het lezen van e-boeken of het leren beeldbellen met kinderen en kleinkinderen. Voor elk van deze demonstraties moet je je vooraf aanmelden. Dit kan via onderstaande oranje knop of op het Serviceplein in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.