Interactieve voorleesmiddag in Zeewolde

30 januari 2019, van 15:30 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Woensdagmiddag 30 januari is er een interactieve voorleesmiddag over Ossip in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Als slot van het programma in de Bibliotheek staat een interactieve voorleesmiddag met Het boek “Ossip en de onverwachte reis” gepland. Dit boek van Annemarie van Haeringen is ook één van de top 10 prentenboeken van het jaar 2019. Na het voorlezen zijn er aansluitend leuke activiteiten te doen met Ossips’ rode draad, als rode draad.
Ook worden de prijzen van de huizenwedstrijd uitgereikt.

Voorlezen maakt grote lezers

In FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde wordt iedere eerste en derde woensdagmiddag van de maand voorgelezen aan jonge kinderen. Voorlezen is waardevol voor hun taalontwikkeling. Ze leren nieuwe woorden, vergroten hun taalbegrip en leggen hiermee de basis voor het leren lezen. Voorlezen maakt dus van kleintjes grote lezers.