Mad Science geeft workshop

16 oktober 2021, van 13:15 tot 14:15 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Zaterdag 16 oktober geeft Mad Science de workshop 'Later word ik uitvinder' in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Later word ik uitvinder

Wie wil er nou niet uitvinder worden? Dat is pas een te gek beroep. Met deze workshop duikt Mad Science in het verleden. Welke uitvinders hebben belangrijke uitvindingen gedaan? Wat zijn die uitvindingen en wat doen we er vandaag nog mee? We gaan aan de slag met (statische) elektriciteit, rook en luchtdruk. En zoals gewoonlijk is deze workshop spectaculair!

Over de Kinderboekenweek

Deze workshop wordt gegeven in het kader van de Kinderboekenweek. De Kinderboekenweek wordt ieder jaar georganiseerd door stichting CPNB om het lezen bij kinderen te bevorderen. Tijdens deze week worden er door het hele land activiteiten georganiseerd en krijgen lezers bij aanschaf van een kinderboek in de boekhandel het gratis geschenk. Dit jaar is het thema Worden wat je wil. Het geschenk is geschreven door Bette Westera en Mark Janssen schrijft en illustreert het Prentenboek van de Kinderboekenweek.

De Kinderboekenweek 2021 is van 6 oktober t/m 16 oktober.