Kinderslaapcoach helpt oververmoeide ouders

12 februari 2019, van 20:00 tot 21:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: Gratis voor bibliotheekleden en leden van de ledenvereniging, voor niet-leden €5,-

Susanne Willekes is voormalig slapeloze moeder, eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland, auteur van het boek met de titel “Slaap!” en onder andere gespot bij RTL Late Night, Shownieuws en Editie NL. Als gecertificeerde Nederlandse Kinderslaapcoach heeft ze al ruim 500 families geholpen aan de verbetering van hun nachtrust en in vele gevallen ook hun gezonde state of mind.

Doorslapen zonder schuldgevoel

Met The Sleep Agency is haar ultieme droom een feit geworden: werken met families en een verschil maken in hun leven. “het is mijn doel om ouders in heel Nederland en wereldwijd te coachen de regie over hun eigen leven terug te geven, te zorgen dat hun kind(eren) en zijzelf eindelijk weer de nacht doorslapen, en dat alles zonder stress en schuldgevoel”.

Kosten

De lezing is gratis voor leden van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land én voor leden van FlevoMeer Bibliotheek. Ook bibliotheekleden uit andere vestigingen in Flevoland kunnen gratis een toegangskaart bestellen via onderstaande knop. Belangstellenden die geen lid zijn van één van beide organisaties betalen € 5,- voor deze avond.

Om 19.30 uur staat de koffie en thee klaar en 20.00 uur start Susanne met de lezing.