Koffieochtend met vleugje kennis over werken in verbinding met jezelf

14 februari 2018, van 10:00 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: Voor leden € 2,50, voor niet-leden € 3,50 incl. koffie en thee

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Interactieve presentatie ‘Werken in verbinding met jezelf’ door Reina Janssen gekoppeld aan haar boek Spring!

Gelukkiger in je werk

Je bent gelukkiger in je werk, als je vanuit je hart werkt, als je werk doet wat er voor jou toe doet. Je werkt dan in verbinding met jezelf. Dit vraagt dat je veel meer bewust bezig bent met jij. Wie ben jij? Waar word je warm van, waar gaat je hart sneller van kloppen, wat doet je de tijd vergeten? Waar draait het voor
jou om in werk? Waar moet een werkomgeving aan voldoen, wil jij tot je recht komen?

Weet je dit, ken je jezelf, en stuur je hier bewust op voor jezelf? Stel je jezelf doelen hierin? Jezelf willen leren kennen en toe groeien naar gelukkig werken is ook gewoon hard werken!

Hoe werk je hier nu aan in het dagelijks leven? Hoe maak je dit nu praktisch? In deze interactieve sessie gaat Reina met de deelnemers hiermee aan de slag. Samen verkennen welke onderwerpen de aandacht verdienen om te groeien naar werken in verbinding met jezelf. Reina deelt ook zeven tips, die bijdragen aan de groei naar meer gelukkig werken. Hiermee zullen een aantal reflectie-oefeningen worden gedaan om zo te ontdekken waar er nog werk te doen is.

Het wordt een levendige presentatie, waarbij Reina met haar persoonlijke verhaal de deelnemers uitnodigt ook hun verhaal te doen.