Meer over koolhydraten in Kookboeken7daagse

14 november 2017, van 20:00 tot 22:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: € 7,50 niet-leden / € 5,00 leden

Karen Plantinga, bekend van de Libelle Zomerweek, houdt een lezing over de ’grip op koolhydraten methode’ .

Grip op koolhydraten (GOK) is een succesvol koolhydraatbeperkt voedingsprogramma, ontwikkeld door diëtist Yvonne Lemmers. De methode heeft inmiddels duizenden volgers die allemaal zeer enthousiast zijn over de methode.  In de lezing vertelt Karen waarom wij moe raken van koolhydraten en op welke manier wij gezonder en energieker kunnen worden en daarnaast kunnen afvallen zonder een hongergevoel.  

Karen Plantinga is voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en het netwerk Grip op Koolhydraten, zij is bekend van de Libelle zomerweek.

Kookboeken7daagse

Van zaterdag 11 tot en met zondag 19 november is het Kookboeken7daagse.  Bij gespecialiseerde kookwinkels, de betere boekhandels en warenhuizen maar ook in restaurants en kookstudio's is er van alles te doen rondom kookboeken. Zo kunt u auteurs ontmoeten, zijn er speciale kookboekenworkshops en leren chef-koks u handige tips & trics.

In FlevoMeer Bibliotheek zijn thematafels ingericht met daarop diverse kookboeken om u in te wijden in de buitenlandse kookkunst of om juist koolhydraatarm te koken.