Kunstenaar vertelt

20 februari 2019, van 19:30 tot 21:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis

Achter elk kunstwerk schuilt een verhaal. Aleksander Willemse deelt zijn verhaal, van reclameman en kunstenaar. Hij vertelt over zijn kunst en zijn achtergrond in de reclamewereld. In zijn autonome werk toont hij een andere kijk op het leven en de kracht van positiviteit. De lezing wordt gegeven in het kader van het 30-jarig bestaan van de Kunst Vereniging Flevoland.

30 jaar

De Kunst Vereniging Flevoland is een vereniging van professionele beeldend kunstenaars. Het is een vereniging met meer dan 60 leden en bestaat dit jaar 30 jaar. Binnen de vereniging zijn vele disciplines , zoals schilders, tekenaars, grafici, beeldhouwers, edelsmeden, keramisten en audio visuele kunstenaars. De vereniging wil een bijdrage leveren aan de sociaal culturele ontwikkeling van Flevoland. Zij initieert en organiseert projecten en manifestaties.  

30 projecten

De vereniging bestaat 30 jaar en daarom organiseren zij in 2019 30 projecten. Een van deze projecten zijn lezingen gegeven door een kunstenaar.  De toegang voor deze lezing is gratis, haal via de oranje knop hieronder je gratis kaartje.