Leer pentekeningen maken

13 februari 2019, van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: gratis

Jong en oud vanaf 10 jaar zijn van harte welkom voor een workshop Pentekeningen maken. Kunstenaar Floor Koedam geeft de workshop; hij exposeert in februari en maart in de bibliotheek met zijn eigen pentekeningen en heeft veel ervaring.

Tijdens de workshops leren de deelnemers verschillende technieken met pen en inkt, en hoe je verschillende effecten kan creëren. Daarbij neemt Floor hen mee in de achterliggende gedachte van zijn eigen expositie en hoe hij zelf te werk is gegaan bij het tot stand brengen daarvan. Dat maakt de workshop niet alleen maar lekker creatief, maar ook leerzaam op cultureel gebied.

Op woensdagmiddag 20 maart is er nog een herkansing voor liefhebbers die op 13 februari niet kunnen.

Over Floor Koedam

Floor Koedam is een enthousiast kunstliefhebber, in verschillende vormen. Zo maakt hij de mooiste pentekeningen, maar is hij ook Dijkdichter en bestuurslid van de Vrienden van de Bieb, een stichting die zich inzet voor FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en die zich met literatuur bezighoudt. In de maanden februari en maart exposeert Floor zijn eigen pentekeningen in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Deze expositie is tijdens openingstijden van de bibliotheek te bezichtigen voor publiek.

foto: Rinse Dijkstra