Inloopspreekuur voor werk, studie en stage

4 oktober 2022, van 13:00 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Vragen over werk, (vervolg)studie of stage? Iedere eerste en derde dinsdag van 13.00 uur tot 16.00 uur kun je terecht bij het inloopspreekuur van het Leerwerkloket in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Het Leerwerkloket Flevoland biedt onafhankelijk en kosteloos advies over leren en werken, voor iedereen in regio Flevoland.

In Nederland zijn al zo’n 35 leerwerkloketten actief. Het is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het Leerwerkloket Flevoland bestaat uit een onafhankelijk, deskundig en enthousiast team, dat mensen graag wegwijs maakt in alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken. Ze geven informatie en tools, zodat je stappen kunt zetten in je loopbaan en ontwikkeling. Daar gaan ze voor!

Ook als werkgever kun je bij het inloopspreekuur terecht. Samen met de Werkgeversservicepunten geven zij onafhankelijk en kosteloos advies over de aansluiting van onderwijs met arbeidsmarkt. Het Leerwerkloket benut alle contacten met onderwijs-, overheids- en werkgeversorganisaties en kan zo mensen versterken in hun studie of loopbaan!