Leerwerkloket in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

26 mei 2022, van 10:00 tot 13:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vragen over werk, (vervolg)studie of stage? Iedere tweede en vierde donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur kun je terecht bij het inloopspreekuur van het Leerwerkloket in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Het Leerwerkloket Flevoland biedt onafhankelijk en kosteloos advies over leren en werken, voor iedereen in regio Flevoland.

Het Leerwerkloket Flevoland bestaat uit een onafhankelijk, deskundig en enthousiast team, dat mensen graag wegwijs maakt in alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken. Ze geven informatie en tools, zodat je stappen kunt zetten in je loopbaan en ontwikkeling.

Ook als werkgever kan je bij het inloopspreekuur terecht. Samen met de Werkgeversservicepunten geven ze onafhankelijk en kosteloos advies over de aansluiting van onderwijs met arbeidsmarkt.
Het Leerwerkloket benut alle contacten met onderwijs-, overheids- en werkgeversorganisaties en kan zo mensen versterken in hun studie of loopbaan!

In Nederland zijn al zo’n 35 leerwerkloketten actief. Het is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Kernpartners in de arbeidsmarktregio Flevoland zijn o.a. de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder en Urk, Provincie Flevoland, ROC van Flevoland en Friese Poort en UWV.