Start leeskring filosofie Emmeloord

18 september 2021, van 10:00 tot 12:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Op 18 september start Senia een leesclub Filosofie in Emmeloord. De informatieve oprichtingsbijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 18 september om 10.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Op initiatief van Senia, de landelijke organisatie van leeskringen, start in samenwerking met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder een nieuwe leeskring filosofie. Senia geeft informatie over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend en voor iedereen die interesse heeft in hedendaagse literatuur, voor leeskringen die meer verdieping willen maar ook voor mensen die zelf een leeskring willen starten.

Je bent van harte welkom op zaterdag 18 september in de bibliotheek in Emmeloord.