Verhalentour voor kinderen tijdens LelystadDoet

13 oktober 2018, van 12:30 tot 15:30 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: gratis

Op zaterdag 13 oktober is er in het stadhuis het LelystadDoet Event, waar alles omtrent vrijwiligerswerk in Lelystad samenkomt. Speciaal voor kinderen is er tegelijkertijd bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad de Verhalentour.

Zo kunnen ouders ongestoord rondsnuffelen op het LelystadDoet Event, terwijl kinderen een leuke middag beleven met knutselen, verhalen en theaterspel. De Verhalentour start tweemaal: om 12.30 uur en om 14.30 uur. Van tevoren opgeven is niet nodig.

Winnie the Pooh en zijn vriendjes-avontuur!

De Verhalentour begint met een spannend verhaal van de Verhalenvertellers. Daarna spelen de kinderen onder deskundige begeleiding van JTL en Kubus verschillende figuurtjes uit het verhaal na en daarbij hoort natuurlijk ook een dansje. Aan de knutseltafel mogen de kinderen een eigen masker maken en is er speciale vriendjeslimonade. Aan het eind van de Verhalentour worden alle onderdelen samengevoegd tot een leuke uitvoering! Elke tour duurt ongeveer een uur en wordt begeleid door ervaren vrijwilligers.

Over LelystadDoet Event

Op het LelystadDoet Event komt alles omtrent vrijwilligerswerk in Lelystad samen. Het evenement is voor alle burgers van Lelystad; of je nu al jaren vrijwilligerswerk doet of nog nooit vrijwilligerswerk hebt gedaan, maar het stiekem wel leuk lijkt. Het LelystadDoet Event is een samenwerking tussen LelystadDoet, FlevoMeer Bibliotheek, JTL en Kubus.