Levend zoekboek tijdens Zalige Zomervakantie bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

15 juli 2022, 09:00 t/m 27 augustus 2022, 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

BiblioLab Dronten is op woensdag van 2 tot 5 geopend.

Iedereen die van zoekboeken houdt, kan zijn hart ophalen, want van 15 juli tot 27 augustus is er een heus levend zoekboek bij FlevoMeer Bibliotheek! Dwaal door het zomerse landschap in de bibliotheek en kijk of je alles kunt vinden. Aanmelden hiervoor is niet nodig; bezoekers melden zich bij de balie, waar ze een formulier met alle voorwerpen krijgen. Als alles is gevonden, krijgen bezoekers bij het inleveren van het formulier een kleine attentie.

Zalige Zomervakantie

Speciaal voor thuisblijvers biedt FlevoMeer Bibliotheek Lelystad de zomerprogrammering Zalige Zomervakantie. Van 20 juli tot 24 augustus is er elke woensdag een leuke kinderactiviteit te beleven, zoals workshops, spelletjes en zelfs een heuse zomervakantie PhotoBooth. Ook is er doorlopend een levend zoekboek aanwezig met verstopte voorwerpen in de bibliotheek om samen te zoeken. Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl voor het volledige programma van de Zalige Zomervakantie.