In 80 minuten de wereld rond met reisjournalist Anika Redhed

6 november 2021, van 10:30 tot 12:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Reisjournalist en schrijfster Anika Redhed bezocht meer dan zestig landen. Zij neemt je zaterdag 6 november om 10.30 uur mee op een virtuele reis in FlevoMeer Bibliotheek. We gaan gesprekken voeren in Iran, op bezoek bij de Romeinen in Jordanië en cultuur proeven op Curaçao. En daarna? Dat beslis je zelf! De lezing wordt georganiseerd in het kader van Nederland Leest, de grootste nationale leescampagne van het jaar. Het thema is Over de grens.

Nederland Leest

Sinds 2016 staat niet langer één boek centraal tijdens Nederland Leest, maar een thema. Dit jaar is dat Over de grens. Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Ook kun je met een boek je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen. De bibliotheek zal de hele maand november boeken rondom dit thema onder de aandacht brengen.

Reserveer je kaartje

Reisjournalist Anika Redhed heeft cursussen theatersport en cabaret gedaan en kan boeiend, leuk en interactief vertellen over haar vele reizen. De lezing is zaterdag 6 november van 10.30 tot circa 12.00 uur in de activiteitenruimte van de bibliotheek. Reserveer je gratis kaartje voor de lezing op www.flevomeerbibliotheek.nl.

Gratis boek

Leden van de bibliotheek kunnen tijdens Nederland Leest op vertoon van de biebpas een gratis boek ophalen (zolang de voorraad strekt). Dit jaar is dat De Wandelaar van Adriaan van Dis.