Inspirerende lezing over drugsverslaving door Renee Kelder

20 september 2017, van 19:30 tot 21:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: Toegang is gratis tot €7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Renee Kelder (1985) is gastspreker en schrijver. In 2014 debuteerde Renee met ‘De Parttime-junkie’ (Uitgeverij Prometheus), een veelbesproken autobiografisch boek over de drug GHB.

Renee is een veelgevraagd gastspreker in o.a. het onderwijs, bij overheidsinstanties en in het bedrijfsleven. Naar aanleiding van haar boek en haar ervaringen geeft Renee op woensdagavond 20 september een lezing in de FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Aan bod komen onderwerpen als verslaving, drugs als GHB, drank, coke en XTC en geeft ze een praktische invulling aan zingeving (vanuit haar Master aan de Universiteit voor Humanistiek). Ook vertelt ze haar inspirerende verhaal over hoe ze haar leven op radicale wijze weer op de rit kreeg.

De lezing is toegankelijk vanaf 14 jaar. Jeugd tot 18 jaar kan de lezing gratis bezoeken. Voor bibliotheekleden is de prijs voor de lezing €5,- en voor volwassenen die geen lid zijn van de bibliotheek betalen €7,50 voor het bijwonen van de lezing. Kaarten zijn via onderstaande knop te koop.