Lezing: Grip op je gezondheid

7 april 2020, van 19:45 tot 21:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: € 5,00 niet-leden / gratis voor leden van Oude en Nieuwe Land

Roelfien Wuestenenk van Studio TeGast uit Creil heeft een passie voor gezond en (h)eerlijk eten en daar vertelt ze alles over op dinsdag 7 april in Emmeloord.

Grip op je gezondheid

Iedereen heeft de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op zijn of haar gezondheid. Ben je altijd maar moe? Slaap je slecht? Zit je niet lekker in je vel? Kijk dan eens goed naar je voedingspatroon, zegt Roelfien. In onze auto stoppen we goede brandstof, we brengen hem naar de garage voor onderhoud, maar met ons lichaam zijn we wat slordig. Terwijl dat ons belangrijkste onderdeel is.

Roelfien helpt mensen met het vinden van de juiste balans en geeft inspiratie voor (h)eerlijke en gezonde voeding. In haar studie leert ze mensen met seizoenen mee te koken, met verse, regionale producten.

Wie wil, kan zich op 7 april laten inspireren en hapjes proeven, inclusief een kleine smaakles om het verschil in producten te ervaren.  

Foto: FLOW-kookstudio

De avond is georganiseerd in samenwerking met Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en start om 19.45 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur. Telefonisch aanmelden kan door te bellen met 0521-59893. Leden van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land mogen de lezing gratis bijwonen, niet-leden betalen € 5,-.
Een mail sturen kan ook via onderstaande knop onder vermelding van onderwerp Gezond eten, naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen.