Lezing over kritisch vaccineren

23 maart 2018, van 09:30 tot 11:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis

Op vrijdag 23 maart is Anne-Marie van Raaij uitgenodigd om een interactieve lezing over vaccinaties te geven in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. De gratis lezing start om 9.30 uur op het Serviceplein.

Er wordt veel geschreven en gezegd over vaccinaties, maar wat is nu wijsheid? Anne-Marie is voorzitster van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken. Haar advies is “Laat je breed informeren, want vaccineren is een keuze en een eigen verantwoordelijkheid. Maak pas een afspraak voor inenten als je er zelf uit bent.” Dit advies geldt voor alle vaccinaties, denk aan de griepvaccinaties, de vaccinaties van baby’s en kinderen, en voor reizen naar het buitenland.

Vragen die regelmatig gesteld worden zijn bijvoorbeeld; zijn er ook bijsluiters en waar zijn ze te vinden? Wat kunnen we zelf doen tegen koorts na een vaccinatie? Is het innemen van koortsverlagers of aspirines aan te raden? En hoe werken vaccinaties in op het immuunsysteem? Deze lezing is een gelegenheid om op deze en andere vragen over vaccinaties een antwoord te krijgen. De lezing wordt georganiseerd samen met KoffieMet.

Aanmelden kan via de mail.