Lezing: Mantelzorg geen belasting maar verrijking

22 maart 2018, van 19:30 tot 21:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Het Toon Hermans Huis Emmeloord geeft, in samenwerking met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, een lezing over mantelzorg.

Handreiking

Deze – interactieve - lezing wordt verzorgd door Maria Grijpma. Ze behandelt vele simpele, kleine voorbeelden die precies aansluiten bij de behoeften van mantelzorgers, vrijwilligers, maar ook patiënten. Door deze handreikingen in het dagelijks leven toe te passen zal men meer tevreden en met meer gemak de zorgtaak kunnen volbrengen of ziek zijn. Zo is zorgen een verrijking in plaats van een belasting. De avond is gericht op zowel de mantelzorger als de patiënt.

Over Maria Grijpma

Maria Grijpma werkt al lang in de gezondheidszorg en het onderwijs. In haar huidige werk als particulier terminaal verpleegkundige geeft ze inspirerende zorg op maat bij mensen thuis. Met Inge Jager schreef ze de boeken “Handboek voor klein geluk” en de bestseller “Klein geluk voor de mantelzorger”. (Beide boeken zijn – tegen contante betaling - op deze avond te koop).