Literaire ontmoeting met Hugo Borst - Uitverkocht

28 maart 2019, van 19:30 tot 23:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: Kaarten à € 10,00 (€ 7,50 voor bibliotheekleden)

Schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus Hugo Borst is op donderdag 28 maart in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde te gast bij het Theaterdictee.

Boekenweek

Donderdag 28 maart wordt het jaarlijks terugkerende TheaterDictee georganiseerd door FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. De avond wordt afgesloten met een lezing van schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus Hugo Borst. Kaarten à € 10,00 (€ 7,50 voor bibliotheekleden) zijn verkrijgbaar bij FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde (tel.088 008 0760). De lezing start om 21.00 uur en duurt een uur.

De moeder, De vrouw

Het dictee vindt plaats in het kader van de 84ste Boekenweek, die wordt gehouden van zaterdag 23 tot en met zondag 31 maart. Het thema dit jaar is ‘De moeder, De vrouw.’

Dictee en lezing

Teams kunnen zich weer inschrijven voor het Theaterdictee bij de informatie- en servicebalie van de bibliotheek, Kerkstraat 2. Een team kan bestaan uit een vriendengroep, collega’s, bedrijven, ondernemers, politiek, onderwijs, serviceclubs enz. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal zes personen.
Het Theaterdictee wordt per team gemaakt. Ieder teamlid schrijft het dictee weliswaar, maar er wordt per team één dictee ingeleverd bij de jury. De jury kijkt de dictees na en bepaalt de eerste, tweede en derde prijs.
Dit jaar is Marianne Wigbers schrijfster van het dictee en zij zal het dictee ook zelf voorlezen. Marianne is verloskundige en schrijfster van o.a. columns.

Het dictee wordt gegeven van 19.30 tot 20.30 uur, waarna de lezing zal zijn van 21.00 tot 22.00 uur. De Zaal is open vanaf 19:00u.
De inschrijving voor het dictee en kaartverkoop bedraagt € 7,50 voor leden en € 10,- voor niet-leden (per deelnemer; dit is inclusief de lezing van Hugo Borst). Het is uiteraard ook mogelijk alleen de lezing van Hugo Borst bij te wonen, de kosten blijven daarbij hetzelfde.