Over de overgang

23 september 2021, van 20:00 tot 22:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

De overgang. Een fase in het leven waar iedere vrouw uiteindelijk mee te maken krijgt. Iedere vrouw ervaart de overgang anders. Donderdag 23 september geeft Heidi Hop van Overgangspraktijk Flevoland een lezing hierover in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

De overgang. Een fase in het leven waar iedere vrouw uiteindelijk mee te maken krijgt. Iedere vrouw ervaart de overgang anders. Waar de ene vrouw er fluitend doorheen gaat, krijgt de andere te maken met opvliegers, slaapproblemen en soms zelfs depressieve klachten.

Tijdens de lezing vertelt Heidi onder meer over wat de overgang nu precies is, wanneer het begint en hoe lang het duurt, hoe je de overgang herkent en of je zelf iets aan die (soms vervelende) klachten kunt doen.

Over Heidi Hop

Heidi is verloskundige en overgangsconsulente. Als overgangsconsulente begeleidt zij vrouwen in deze nieuwe levensfase en geeft ze hier voorlichting over. In haar praktijk ziet zij vrouwen die gebukt gaan onder hormonale veranderingen. Met haar opgedane kennis hoopt ze dat haar cliënten hun zelfvertrouwen, kracht en energie weer terugvinden en opnieuw gaan gebruiken.

Gratis kaarten

De lezing is gratis toegankelijk , maar vanwege een beperkt aantal plaatsen moet er wel een kaartje gereserveerd worden. Dat kan via de oranje knop hieronder of bij de servicebalie in de bibliotheek.