Literaire lezing door Guus Kuijer

17 januari 2018, van 20:00 tot 22:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: € 7,50 niet-leden / € 5,00 leden en gratis voor Vrienden van de Bieb

Op woensdag 17 januari komt de Guus Kuijer naar Lelystad.

In de reeks De Bijbel voor ongelovigen vertelt Guus Kuijer de verhalen uit de Bijbel op geheel eigen wijze na. Hij hoopt hiermee zijn fascinatie voor deze verhalen over te brengen op mensen die de Bijbel als literatuur willen lezen. In 2017 verscheen alweer het zesde deel! Guus Kuijer schrijft boeken voor zowel jeugd als volwassenen.  

Foto: Jaco Klamer

Vrienden van de Bieb

Het literair café wordt georganiseerd door de De Vrienden van de Bieb, een aparte stichting die FlevoMeer Bibliotheek Lelystad steunt met financiële aankopen en projecten. Jaarlijks ontvangt de stichting giften van donateurs en brengt geld bij elkaar door verkoop van afgeschreven media van de bibliotheek. Inmiddels hebben zich meer dan 300 Vrienden aangemeld. 

De lezing begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Op vertoon van zijn/haar bibliotheekpas ontvangt de bezoeker € 2,50 korting op de entree van € 7,50. Voor Vrienden van de Bieb is de toegang gratis. 

Als e-book te leen

Verschillende boeken van Guus Kuijer zijn bij de bibliotheek als e-book te leen, onder andere de reeks De Bijbel voor ongelovigen.