Literaire lezing door Tommy Wieringa

14 maart 2018, van 20:00 tot 22:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: € 7,50 niet-leden / € 5,00 leden en gratis voor Vrienden van de Bieb

Op woensdag 14 maart komt de bekende auteur Tommy Wieringa naar Lelystad.

Met Joe Speedboot brak Tommy Wieringa door bij het grote publiek, maar deze schrijver heeft veel meer geschreven! In 2014 kreeg hij de eer om het Boekenweekgeschenk te schrijven en in het najaar van 2017 verschijnt zijn nieuwe roman De heilige Rita. Dit jaar is Tommy Wieringa tijdens de Boekenweek te vinden bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

Foto: Gary Doak Photography

Vrienden van de Bieb

Het literair café wordt georganiseerd door de De Vrienden van de Bieb, een aparte stichting die FlevoMeer Bibliotheek Lelystad steunt met financiële aankopen en projecten. Jaarlijks ontvangt de stichting giften van donateurs en brengt geld bij elkaar door verkoop van afgeschreven media van de bibliotheek. Inmiddels hebben zich meer dan 300 Vrienden aangemeld.

De lezing begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Op vertoon van zijn/haar bibliotheekpas ontvangt de bezoeker € 2,50 korting op de entree van € 7,50. Voor Vrienden van de Bieb is de toegang gratis.