Luierfestival in Bant

20 juli 2019, van 14:00 tot 19:00 | Vakantiepark Eigen Wijze Bant

Kosten: € 5,00 in voorverkoop of € 6,50 bij de deur (kinderen t/m 3 jaar gratis)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Na het succes van vorig jaar vindt op zaterdag 20 juli voor de tweede keer het kinderfestival Luier plaats. Het festival voor kinderen t/m 12 jaar belooft weer met verrassende acts en activiteiten te komen.

Wij zijn dit jaar ook van de partij. Kinderen kunnen in de Monique Boer huiskamer kennis maken met de digitale prentenboeken van de Flevomeer Bibliotheek.

Enkele vertrouwde items die weer terugkomen zijn de silent disco, live optredens, foodtrucks en ponyrijden, maar daar tegenover staan heel wat nieuwe en verrassende activiteiten. Dit jaar zorgt Kraamzorg Monique Boer voor verdieping op het festival met twee lezingen. José Gossen is gecertificeerd slaapcoach bij Zoete Slapers, zo helpt zij ouders met baby’s en kinderen tot 6 jaar aan een goede nachtrust. En  Nienke Gottenbos, in 2016 schreef ze het boek ‘De Poepdokter Junior’, is uitgenodigd. Zowel voor jong als oud leuk om naar te luisteren” beloven Ineke en Sarith van Kraamzorg Monique Boer. T

Han en Wietze van Wegen van Vakantiepark Eigen Wijze zorgen voor de catering en de activiteiten. “Naast het bouwen van hutten, de zandspeelplaats, de skelterbaan en vele andere activiteiten zijn we ook erg blij met de komst van de Turbo Touw Tornado. Een mechanisch springtouw begeleid door twee acteurs, een erg leuke festivalact voor zowel de kinderen als de ouders” legt Wietze uit. Ook een stukje horeca ontbreekt dit jaar niet. “Zo staat er o.a. een frietkeet, pannenkoeken van Mr. Timo en kunnen kinderen hun eigen pizza’s beleggen” somt Han op. Naast veel vermaak en vertier kunnen de kinderen ook actief deelnemen aan workshops muziek en dans en luisteren naar optredens en theater. “Door een paar mooie samenwerkingen met bedrijven en verenigingen als de bibliotheek, de fanfare en de Popschool kunnen we een gevarieerd aanbod bieden als het om cultuur gaat. Daar kun je immers niet vroeg genoeg mee beginnen.” aldus de organisatoren.

Kaartjes zijn in de voorverkoop € 5,00 p.p. en aan de deur € 6,50. Kinderen in de luier (t/m 3 jaar) zijn gratis.