De LimonadeBrigade: MamaCafé

15 juni 2022, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ouders hebben behoefte aan informatie, maar zien vaak door de bomen het bos niet of weten niet waar ze met hun (opvoed)vragen terecht kunnen. FlevoMeer Bibliotheek Lelystad is de thuisbasis van de LimonadeBrigade Lelystad, zodat ouders gericht hun informatie zoeken (en vinden).

LimonadeBrigade

De LimonadeBrigade Lelystad organiseert iedere woensdag van 10.00-12.00 uur het Mamacafé voor alle ouders met kinderen van 0-4 jaar. Ontmoet andere ouders, wissel ervaringen uit onder het genot van een kopje koffie of thee terwijl de kinderen lekker samen spelen. Ook nodigen we geregeld deskundigen uit op het gebied van opvoeding en gezondheid. Iedereen is van harte welkom! Deelname is gratis en van tevoren aanmelden is niet nodig. Naast mama’s zijn ook papa’s en grootouders van harte welkom.

Jonge ouders

Informatievoorziening voor jonge ouders is een taak die uitstekend past bij de kernwaarden van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, aangezien wij de huiskamer van Lelystad willen zijn, met antwoord op allerhande vragen van onze inwoners. Wij informeren inwoners over instanties en diensten die lokaal worden aangeboden en mensen op deze manier wegwijs te maken binnen het netwerk dat in Lelystad beschikbaar is. Lokale betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. 

Over de LimonadeBrigade

De LimonadeBrigade is een lokaal team dat onder andere bestaat uit de volgende samenwerkende organisaties: FlevoMeer Bibliotheek, Kraamzorg “Een mooi begin”, Humanitas - HomeStart, gemeente Lelystad en de GGD. Samen werkt dit team aan hetzelfde doel: ieder kind uit Lelystad de kans bieden om uit te groeien tot een krachtig mooi mens.