De LimonadeBrigade: MamaCafé

15 september 2021, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ouders hebben behoefte aan informatie, maar zien vaak door de bomen het bos niet of weten niet waar ze met hun (opvoed)vragen terecht kunnen. FlevoMeer Bibliotheek Lelystad is de thuisbasis van de LimonadeBrigade Lelystad, zodat ouders gericht hun informatie zoeken (en vinden).

LimonadeBrigade

De LimonadeBrigade Lelystad organiseert iedere woensdag van 10.00-12.00 uur het Mamacafé voor alle ouders met kinderen van 0-4 jaar. Ontmoet andere ouders, wissel ervaringen uit onder het genot van een kopje koffie of thee terwijl de kinderen lekker samen spelen. Ook nodigen we geregeld deskundigen uit op het gebied van opvoeding en gezondheid. Iedereen is van harte welkom!
We houden rekening met de RIVM richtlijnen mbt Corona.

Jonge ouders

Informatievoorziening voor jonge ouders is een taak die uitstekend past bij de kernwaarden van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, aangezien wij de huiskamer van Lelystad willen zijn, met antwoord op allerhande vragen van onze inwoners. Wij informeren inwoners over instanties en diensten die lokaal worden aangeboden en mensen op deze manier wegwijs te maken binnen het netwerk dat in Lelystad beschikbaar is. Lokale betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. 

Kinderactiviteiten

Wij organiseren regelmatig speciale kinderactiviteiten, zoals de maandelijkse Vrijdag Blijdag en speciale happenings als de Kinderboekenweek en Sinterklaas. Al deze activiteiten  zijn gratis te bezoeken en dragen bij aan gelijke kansen voor iedereen, de persoonlijke ontwikkeling van Lelystedelingen, actieve deelname aan het maatschappelijke en culturele leven, een leven lang leren en leesplezier.