Meester Mark komt naar Emmeloord

22 mei 2019, van 20:00 tot 21:45 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: 12,00

Oud-leerkracht en journalist Meester Mark komt woensdag 22 mei om 20.00 uur naar FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder om te vertellen over zijn carrière switch.

"Terwijl mijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop ik in mijn administratie; binnen twee jaar hield ik het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heb ik honderden leraren gesproken over de vraag hoe zij wél het hoofd boven water houden."

Tijdens deze lezing in de bibliotheek vertelt hij daarom niet alleen over zijn eigen onderwijservaringen. Hij deelt ook de verhalen en tips van een heleboel andere juffen en meesters die - ondanks de soms enorme werkdruk - nog altijd met ontzettend veel plezier én energie lesgeven. Wat is hun geheim?

Uiteraard komen er ondertussen een heleboel kinderlogicaplaatjes langs, en staat hij ook nog even stil bij mijn nieuwe boek 'Schoolpleinmoeders'. Want van hen valt natuurlijk ook van alles op te steken.

Kaartje

De lezing begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. Een kaartje kost  € 12,00 en kan gekocht worden via de knop hieronder. Een kopje koffie of thee kost € 0,50.