MeezingCafé

14 juni 2019, van 10:00 tot 11:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten Serviceplein

Op vrijdagochtend klinkt er weer muziek op het Serviceplein in Dronten tijdens het Meezingcafé. Het leren van de Nederlandse taal door middel van zingen in een ongedwongen sfeer is het doel.

Iedereen kan zingen

Iedere maand wordt onder leiding van een ervaren zangdocent van De Meerpaal een uur lang gezongen. Op het programma staan Nederlandse liedjes maar ook liedjes uit andere culturen want het Meezingcafé werkt twee kanten op: mensen die al langer of hun hele leven in Nederland wonen en geïnteresseerd in andere culturen zijn ook van harte welkom mee te zingen. Zo leer je van elkaar. Op de vraag of je voor het Meezingcafé ervaring moet hebben met zingen is een eenvoudig antwoord. “Iedereen kan zingen! Niet iedereen zal het daar mee eens zijn, maar het begint met enthousiasme. Dan komt de rest vanzelf.”

Muzikanten gezocht

Het Meezingcafé wordt begeleid op de piano. Maar de organisatie is daarnaast nog op zoek naar meer muzikanten die het leuk vinden om mee te spelen op welk instrument dan ook. Heb je interesse? Stuur een mail naar i.kruis@meerpaal.nl. Het Meezingcafé is gratis toegankelijk van 10.00 tot 11.00 uur en vindt steeds plaats op de 2e vrijdag van de maand.