Nadenken over nalatenschap

23 november 2020, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis

Nadenken over nalatenschap is niet makkelijk en niemand vindt het prettig om te doen. Nadenken over nalatenschap is wel verstandig en iedereen zou het moeten doen.

Ga in gesprek

Nalatenschap gaat niet alleen over het doorgeven van vermogen, maar ook over het plannen van de tijd die iemand nog gegeven is voor de dood. Nalatenschapscoach Chris Weening uit Emmeloord heeft veel ervaring opgedaan als accountant. Zijn gedegen kennis van financiële en fiscale zaken bleek in gesprekken met klanten vaak de basis voor adviezen over nalatenschap. Een opleiding tot nalatenschapsadviseur lag voor de hand en is uitgemond in een succesvol bedrijf op een gebied dat veel mensen mijden.

Kom langs

Chris Weening is tussen 16.00 en 17.00 uur aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Urk. Wie wil kan hier kennismaken met het werk van een nalatenschapscoach en toelichting vragen op de persoonlijke situatie. Toegang is gratis. 
Om te voorkomen dat je moet wachten, vragen we om je telefonisch aan te melden op 088-008 0770 of van tevoren bij de balie van de bibliotheek.