Kom monsters vangen in Zeewolde

26 januari 2022 t/m 5 februari 2022 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: Gratis

Ben jij goed in monsters vangen? Kom dan naar de bibliotheek! De monsters hebben zich overal verstopt. Kun jij ze allemaal vangen? De afstreepkaart ligt voor je klaar in de bibliotheek.

Over de Nationale Voorleesdagen

De Nationale voorleesdagen is een jaarlijkse landelijke campagne van Stichting Lezen om het voorlezen aan kinderen tussen 0 en 6 jaar te bevorderen. Centraal staat het Prentenboek van het jaar: ‘Maar eerst ving ik een monster’ van Tjibbe Veldkamp. Ook is er de Prentenboeken Top 10 welke door een jury is gekozen uit het grote prentenboekenaanbod.

Voorlezen vormt voor kinderen van 0 tot 6 jaar het startpunt van de taalontwikkeling. Voorlezen draagt bij aan de ontwikkeling van de woordenschat en vergroot de kans dat kinderen goede lezers worden.