Meet-up over afval=grondstof in Dronten

5 juli 2021, van 14:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Op maandag 5 juli om 14.00 uur organiseert de Natuur en Milieufederatie Flevoland samen met FlevoMeer Bibliotheek Dronten een meet-up over het thema ‘afval=grondstof'.

Welke circulaire initiatieven (bedrijven en organisaties) geven al vorm aan deze expeditie in jouw gemeente? En hoe kun je zelf op grondstoffen-expeditie gaan? Denk aan circulaire mode, circulaire verbouwen, of ‘delen is het nieuwe bezit’.
Wil jij geïnspireerd raken? Heb je hulp nodig? Kun je anderen helpen? Heb je een goed idee? Welke grondstoffen-challenge spreekt jou aan? Kom naar de meet-up en doe mee!

Aanmelden

Om mee te doen aan deze meet-up vragen we je je aan te melden. Haal een gratis kaartje via de onderstaande knop.