Meet-up over afval=grondstof in Zeewolde

22 september 2021, van 10:00 tot 12:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Op woensdag 22 september om 10.00 uur organiseert de Natuur en Milieufederatie Flevoland samen met FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde een meet-up over het thema ‘afval=grondstof'.

Welke circulaire initiatieven (bedrijven en organisaties) geven al vorm aan deze expeditie in jouw gemeente? En hoe kun je zelf op grondstoffen-expeditie gaan? Denk aan circulaire mode, circulaire verbouwen, of ‘delen is het nieuwe bezit’.
Wil jij geïnspireerd raken? Heb je hulp nodig? Kun je anderen helpen? Heb je een goed idee? Welke grondstoffen-challenge spreekt jou aan? Kom naar de meet-up en doe mee!

10:00 Ontvangst
10:05 Samen de circulaire economie versnellen
10:15 Lokaal initiatief (Martine Kruider - Kringloopwinkel Basisz)
10:45 Lokaal initiatief (Harry Rodenhuis - Repaircafe Zeewolde)
11:00 Terugdringen verpakkingsmateriaal (Marije Wanders- Albert Heijn Zeewolde)
11:15 Circulariteit in de tuin: Tuinafval (IVN Zeewolde)
11:45 John de Vries - Gemeente Zeewolde aan het woord
12:00 Wat wordt de volgende concrete stap? Wie durft?
12:30 Sluiting

Aanmelden

Om mee te doen aan deze meet-up vragen we je je aan te melden. Haal een gratis kaartje via de onderstaande knop.