Meet-up over Lokaal circulair voedsel

7 oktober 2021, van 13:30 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: Gratis

De Natuur en Milieufederatie Flevoland organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder een meet-up over het thema ‘Lokaal Circulair Voedsel’.

Op verschillende plaatsen in Flevoland vindt deze bijeenkomst in de maanden september en oktober plaats, waarin een aantal sprekers hun visie en kennis delen over duurzaam voedsel en circulaire ketens. Er wordt aandacht besteed aan circulariteit in de voedselketen, natuurinclusieve kringlooplandbouw en het voorkomen van voedselverspilling.

13:30 Ontvangst
13:35 Samen de circulaire economie versnellen
13:45 Toelichting Voedsel door Lokaal initiatief
14:15 Voedselquiz
14:30 Challenge deelnemer aan het woord (Flevolandse burger)
14:45 Toelichting Voedsel door Lokaal initiatief
15:15 Challenge deelnemer aan het woord (Flevolandse ondernemer)
15:30 Wat wordt de volgende concrete stap? Wie durft?
16:00 Sluiting

Natuur- en Milieufederatie Flevoland werkt aan een mooie en duurzame provincie Flevoland: een provincie met een rijke natuur, mooi landschap en een gezond milieu. Een provincie waar we duurzaam wonen en werken, zodat de bewoners van Flevoland van een gezonde leefomgeving kunnen genieten, nu en straks. FlevoMeer Bibliotheek is de verbindende plek voor iedereen voor een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland.